eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Győzelemre vezette új csapatát David Beckham

David Beckham egy gólt lőtt, egy másikat előkészített, így csapata 2-0-ra győzött a DC United ellen a SuperLiga elődöntőjében.

A SuperLigát amerikai és mexikói televíziós társaságok támogatásával hozták létre, e két ország négy-négy csapata játszik, egyelőre meghívás alapján. A tervek szerint a jövőben az MLS, illetve a mexikói liga első négy helyezettje rajtol majd benne.

Kétséges, hogy az LA Galaxy befér-e majd akkor is a mezőnybe, idén mindesetre David Beckham miatt érdemes volt a meghívásra. A csapat három csoportmérkőzést játszott, megverte a Pachucát, kikapott a Guadalajarától, s remek meccsen 6-5-re legyőzte a Dallast.

Így került az elődöntőbe, ahol már David Beckham is játszhatott - bokasérülése miatt most először volt kezdőember az LA Galaxyban. Korábban majd egy hónap alatt mindössze 37 percet tölthetett a pályán új csapatában. Ezúttal ő viselte a csapatkapitányi karszalagot is. A lába nem bírt 90 percet, de 63 perc alatt is eldöntöttte a mérkőzést.

A 28. percben szabadrúgásból becsavarta a labdát a washingtoni csapat hálójába, majd később előkészített egy gólt a csapat leghíresebb amerikai játékosának, Landon Donovannak. Az LA Galaxy augusztus 29-én, a Pachuca ellen játssza majd a SuperLiga döntőjét.

Addig is van feladat: szombaton például a gárda "rendes" bajnoki mérkőzést játszik a Major Soccer League-ben, a New York Red Bull ellen. A tervek szerint David Beckham játszik azon a találkozón is, majd repülőgépre szállva hazatér Londonba, a németek elleni, augusztus 22-i barátságos mérkőzésre, a Wembleybe.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×