eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A hollandokkal is kikapott a Real Madrid

Továbbra is csak szenved a Real Madrid. A csapat - a Deportivo és a Sevilla elleni bukás után - sorozatban harmadik spanyol csapat elleni mérkőzését is elveszítette. Ezúttal a hagyományos Ramón Carranza Trófea elődöntőjében kapott ki, 1-0-ra a Betistől. A Madrid a nyolc előkészületi mérkőzéséből - beleértve a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-döntő első felvonását is - ötöt elveszített.

Bernd Schuster ezúttal már számíthatott néhány korábban sérült játékosára is, sőt a kezdő csapatba jelölte mindhárom holland játékosát. Ruud van Nistelrooy a júniusi, utolsó bajnoki forduló óta először játszhatott, míg honfitársai, a Feyenoordtól vett Royston Drenthe és az Ajaxtól érkezett Wesley Sneijder ezen a találkozón debütáltak. Nem kifejezetten emlékezetesen.

A Madrid Casillas (Dudek, 91.) - Salgado, Pepe (Metzelder, 61.), Cannavaro, Torres - Balboa (Robinho, 73.), Gago, Sneijder (Guti, 73.), Drenthe - Raúl (Soldado, 82.) Van Nistelrooy (Saviola, 61.) összeállításban kapott ki, és ami a hívei számára még szomorúbb, nagyon gyengén, ötlettelenül játszott.

A gól a találkozó 92. percében esett, az argentin Carra szerezte, a tizenegyesrúgásokra - Iker Casillas, a csapat messze legjobbja helyére - becserélt Jerzy Dudek hibájából. A lengyel ezzel "elintézte", hogy ne legyen a meccs végén szétlövés.

A torna döntőjében a Betis a Zaragozával játszik majd este tíz órakor, az "előmeccset" a Real Madrid és a házigazda Cádiz játssza, fél héttől. A harmadik helyért.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×