eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Kemény Dénes a lemondását fontolgatta

Az InfoRádió értesülése szerint két napig fontolgatta lemondását Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Világliga-sorozat berlini döntőjében elszenvedett vereség után. A szakvezető az InfoRádió megkeresésére elmondta, hogy a számára fontos emberekkel történt beszélgetések után végül a folytatás mellett határozott.

Kemény Dénes az elmúlt két olimpián aranyérmet szerzett a válogatottal, az athéni aranyérem után viszont minden világversenyen csak az ezüstérem jutott az együttesnek.

Elgondolkoztam a döntőbeli vereségek okairól. Két napig azon töprengtem, hogy segítené-e a pekingi aranyérem megszerzését, ha nem én lennék a válogatott edzője. Végül - több emberrel konzultálva - úgy döntöttem, hogy folytatom, mert nincs ilyen akadály, és a csapat velem is nyerhet - fogalmazott az InfoRádióbana szakvezető.

A szerbek elleni 9-6-os kudarcról Kemény Dénes annyit mondott, hogy pillanatnyilag jobb a szerb válogatott, mint a magyar.

(Az interjút elolvashatja itt.)

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×