eur:
394.54
usd:
354.7
bux:
72913.19
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Alaposan megbüntették Tökölit

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága öt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Tököli Attilát, a paksiak támadóját, akit a Honvéd elleni mérkőzésen állított ki a játékvezető.

A játékos folyamatos reklamálás miatt kapott piros lapot. A pályáról levonuló futballista megjegyzést tett edzőjének, Lengyel Ferencnek (ezért a paksi klubtól pénzbüntetést kapott), majd meg akart verni egy nézőt, aki őt szidta. A verekedést a biztonságiak akadályozták meg. A játékos utóbb elnézést kért a viselkedéséért.

A hétvégén kiállított futballista - Dienes András (Tatabánya), Kovács Gábor (Vasas) - egy-egy találkozón nem léphet pályára.

A Siófok-Győr mérkőzésen mindkét szurkolótábor sportszerűtlenül viselkedett, amiért a hazaiak félmillió, a vendégek 100 ezer forintos pénzbüntetést kénytelenek befizetni.

Az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencvárosnak következő barátságos mérkőzését az Üllői úti stadionban zárt kapuk mögött kell megrendeznie, ezenkívül 200 ezer forintos büntetést kapott a klub a Pécs és a Százhalombatta elleni felkészülési találkozókon tapasztalt rasszista szurkolói bekiabálások miatt.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×