eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Magyar főhős a Bundesligában!

Meglepően magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését az újonc Karlsruhe a német labdarúgó Bundesliga élvonalában: Hajnal Tamás vezetésével 2-0-ra nyert a Nürnberg pályáján.

A Karlsruhe mindkét gólját a magyar válogatott középpályás szerezte. A 87. percben lecserélt Hajnal Tamás ezzel valószínűleg bekerül az első forduló válogatottjába.

A nyitó fordulóban egyébként mindössze három játékos tudott duplázni: Hajnalon kívül a legutóbbi világbajnokság gólkirálya, a nyáron a Werder Bremenből a Bayern Münchenbe átigazolt Miroslav Klose, valamint a Duisburg nigériai támadója, Manasseh Ishiaku.

Magyar játékos hasonlóan sikeresen legutóbb 2003. augusztus 3-án mutatkozott be új Bundesliga-klubjában: akkor a 63. percben beálló Szabics Imre két góljával nyert a VfB Stuttgart 2-0-ra a Hansa Rostock otthonában.

A Dortmund hazai közönség előtt 3-1-re kikapott a szintén újonc Duisburgtól.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×