eur:
394.26
usd:
353.9
bux:
72834.63
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Hrepka a NEC Nijmegenbe, Torghelle a CZ Jénába igazolt

Hrepka Ádám, az MTK válogatott csatára egy évre, kölcsönbe, a holland NEC Nijmegen együtteséhez igazolt. Klubot váltott Torghelle Sándor is.

Németh Krisztián után újabb csatáráról mondott le az MTK: a háromszoros válogatott Hrepka Ádám a legutóbbi holland bajnokság tizedik helyezettjéhez, a nijmegeni NEC-hez igazolt.

A piros-zöld holland klubnak legnevesebb játékosa ugyancsak magyar: a kapus, Babos Gábor. A korábban ugyancsak az MTK-ban szerepelt honfitárs bizonyosan sokat segíthet majd Hrepkának a beilleszkedésben.

A NEC honlapja megemlíti a Hrepka szerződtetéséről szóló híradásában, hogy a magyar csatár valamennyi korosztályos válogatottban szerepelt, s hogy az élvonalban 63 mérkőzésen 26 gólt szerzett.

Egy másik (korábbi) válogatott csatár is klubot váltott: Torghelle Sándor a görög PAOK-tól a német Bundesliga 2-ben szereplő Carl Zeiss Jenához igazolt. A Kicker című német sportmagazin a magyar játékos szerződtetése kapcsán megemlítette, hogy 2004-ben a magyar válogatott Torghelle két góljával győzött a németek ellen.

Torghelle várhatóan a nyitányon még nem lép pályára új csapatában, ám a második fordulóban, a Sankt Pauli ellen már játszhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Jön az árhullám, érkeznek a friss előrejelzések - Híreink a Magyarországot sújtó dunai árvízről

Jön az árhullám, érkeznek a friss előrejelzések - Híreink a Magyarországot sújtó dunai árvízről

A Duna-menti területek egészén készültség van az árvízveszély miatt, ami a napokban sújtja Közép-Európát és benne Magyarországot. Bécsben már utcákat öntött el a Duna, de Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban is rossz a helyzet. Ausztriában és Csehországban több ember életét vesztette az áradások következtében. A lengyel kormány szükségállapotot hirdetett ki, és az Európai Unió segítségét kérte a katasztrófa kezeléséhez, Magyarország aktiválta az uniós mechanizmust. Kedd reggel Pozsonyban a Duna 950 centiméteren tetőzhet. Kedd reggel lezárták a Margitszigetet. Az OVF friss jelentése szerint a Szigetközbe lassan megérkezik az árvíz. A következő napokban a Dunán gyakorlatilag mindig lesz valahol tetőzés, Nagybajcsnál csütörtökön napközben tetőzhet a folyó, Budapesten ezt szombatra várják. Cikkünket folyamatosan frissítjük az árvízhelyzethez kapcsolódó hírekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×