eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Lemondott a Milan Ronaldinhóról

Bár elismerte, hogy Ronaldinhót nem tudják megszerezni, Silvio Berlusconi, a Milan elnöke továbbra is úgy gondolja: Samuel Eto'o még az övék lehet.

"Beszéltem a Barcelona elnökével, Joan Laportával, és azt mondta: ha eladná Ronaldinhót, el kellene hagynia az országot" - mondta Silvio Berlusconi.

A Milan vezetősége mindig is hangoztatta: ugrásra készen állnak arra az esetre, ha a brazil klasszis esetleg elhagyná a katalán gárdát, úgy tűnik azonban, hogy a pillanat, amikor lecsaphatnak Ronaldinhóra, még messze van.

Valószínűleg ugyanez a helyzet Samuel Eto'óval is, akit szintén hírbe hoztak a Milannal (és az Arsenallal is): hétfőn a Barca alelnöke bejelentette, hogy a kameruni csatár nem szerződik máshová.

Silvio Berlusconi ennek ellére úgy gondolja: Eto'o leigazolására még van esély.

Ronaldinho mellett állítólag egy másik brazilt is szeretne megszerezni a Milan: a jelenleg az Olympic Lyonban játszó Fredet.

Az olasz gárda játékosmegfigyelői a hírek szerint ott lesznek majd a Copa Amercán, hogy kiderítsék, megéri-e az árát a 23 éves játékos.

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×