eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Ancelotti: Kaká nem megy sehova

Nem aggódik a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti, hogy eddig egyik kiszemeltjüket sem sikerült a piros-feketékhez csábítani. Az olasz szakember kiemelte: nem engedik el Kakát a Real Madridhoz.

Hiába tűnik nagyon aktívnak a játékospiacon a Bajnokok Ligája győztese, az AC Milan, a piros-feketék eddig egy új futballistával sem erősítették meg keretüket.

A Milan ajánlatot tett Thierry Henry-ért az Arsenalnak, ám a francia támadó horribilis fizetését már nem vállalták a klubvezetők, így a világbajnok játékos a Barcelonába igazolt.

Úgy tűnt, a piros-feketék el tudják happolni az Inter orra elől a hondurasi csatárt, David Suazót, ám kiderült, hogy a támadó korábban aláírt a városi vetélytárshoz.

A Milan nagy erőket mozgósított Samuel Eto'o megszerzéséért, ám a kameruni csatár nem kívánja elhagyni a Barcelonát, és a katalán klub sem akar megválni tőle.

Carlo Ancelotti, a gárda vezetőedzője mégsem aggódik, hogy eddig nem sikerült megerősítenie az együttest.

"Így is erős csapatunk van. Emlékezzenek csak rá, hogy Ronaldo nélkül nyertük meg a BL-t, jövőre pedig már rá is számíthatok. Aztán ott van Inzaghi, Gilardino és Oliveira, vagyis játszhatunk egy vagy két támadóval is. A legfontosabb dolog, hogy megbízhatóak legyünk" - hangsúlyozta a szakvezető.

Carlo Ancelotti kiemelte azt is, hogy nem engedik el Kakát a Real Madridhoz.

Közben egy újabb támadóval hozták kapcsolatba a BL-győztes gárdát: a Lyon brazil csatára, Fred lehet az új kiszemelt. Egy olasz televíziós csatorna beszámolója szerint a Milan megvárja a kedden rajtoló Copa America végét, hogy ajánlatot tegyen a támadóért.

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×