eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A vb-n lebőgött "álomközéppályára" építenek az angolok

Hiába tűnt úgy, hogy minden téren megújulást hoz az angol labdarúgó-válogatott életébe Steve McClaren, a tréner visszanyúl elődje, Sven-Göran Eriksson egyik vívmányához, az "álomközéppályás sorhoz".

A Frank Lampard, Steven Gerrard, Joe Cole és David Beckham alkotta csapatrész rendkívül erősnek tűnt a tavaly nyári németországi világbajnokság előtt is, ám az említett futballisták közül szinte valamennyien csődöt mondtak a tornán, ezzel hozzájárulva a Háromoroszlánosok negyeddöntőbeli kieséséhez.

Közel egy év után ismét meghívót kapott a nemzeti együttesbe a Real Madridtól a nyáron a Los Angeles Galaxy együtteséhez igazoló David Beckham, míg Joe Cole sérüléséből felépülve egyre jobb formába lendül, így a brazilok elleni barátságos összecsapáson és az észtek elleni Európa-bajnoki selejtezőn újra összeállhat a "fantasztikus négyes".

Nagyobb fejfájást jelent a szövetségi kapitánynak, hogy Wayne Rooney hiányában kit jelöljön Michael Owen csatártársának.

A Newcastle United támadója hosszúra nyúló sérülése után múlt pénteken kapitányként vezette győzelemre az angol B válogatottat Albánia ellen, és ezen a felkészülési mérkőzésen bíztatóan szerepelt a manchesteri Alan Smith is, így várhatóan rá esik Steve McClaren választása.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×