eur:
396.44
usd:
359.86
bux:
72605.12
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Forma-1: botrány a Monacói Nagydíj miatt

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy a spanyol Fernando Alonso sportszerű körülmények között végzett-e az élen csapattársa, a brit Lewis Hamilton előtt a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjon.

A címvédő spanyol Fernando Alonso 4,095 másodperccel előzte meg csapattársát, az újonc Lewis Hamiltont, akitől így átvette a vezetést az összetett pontversenyben.

A gyanú szerint a McLaren furcsa módon kétszer is idő előtt hívta ki a boxba Lewis Hamiltont.

A 2002-es Osztrák Nagydíjon a német Michael Schumacher - a csapat utasítására - az utolsó egyenesben előzte meg márkatársát, a brazil Rubens Barrichellót. Az eset miatt akkor a Ferrari egymillió dolláros büntetést kapott.

Címlapról ajánljuk

Megdöbbentő beismerés: az amerikai tankok már majdnem fele odaveszett Ukrajnában

A tavaly szeptemberben leszállított 31 darab M1A1 SA Abrams harckocsikból mostanra bizonyíthatóan 14-et elveszett az ukrán hadsereg – közölte az Oryx portál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×