eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Városi háború Ronaldinhóért?

Ronaldinho és Kaká fantasztikus összjátéka jellemezte a brazil válogatott Chile elleni mérkőzését, ahol két a szupersztár három góllal vette ki részét a 4-0-ás győzelemből. A találkozót követően természetesen felerősödtek a Ronaldinhót a Milannal összekötő pletykák is, igaz, ehhez a 2005-ös Aranylabdás játékos személyesen is hozzájárult nyilatkozatával.

Simán, 4-0-ra nyert Brazília Chile ellen, a négyből három gólt a Ronaldinho-Kaká páros szerzett. A mérkőzés után nyilatkozó Ronaldinho mindenesetre újabb táptalajt adott az esetleges távozásáról szóló pletykáknak.

"Én boldog vagyok a Barcelonában, de sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Ronaldo és Kaká is felhívtak korábban, hogy a figyelmembe ajánlják a Milant, ez egy szép gesztus volt. Kakával együtt játszani maga a megtestesült öröm számomra" - jelentette ki Ronaldinho.

A Milan részéről Kaká szólalt meg a témában: "Igen, beszéltünk a Milanról, és még fogunk is. Csodákat azért ne várjanak tőlem. Sok csodálatos dolgot akarok neki mesélni a Milanról, de ezután már a klubon múlik minden".

A Milan alelnöke, Adriano Galliani diplomatikusan csak annyit mondott a brazil fieszta után: "Jelenleg csak azokkal a játékosokkal akarok foglalkozni, akik a Milannál vannak, és nem Ronaldinhóval. Szeretném fenntartani jó kapcsolatunkat a Barcelonával. Õk nem zaklatnak minket, és mi sem fogjuk zaklatni őket".

Más hírek szerint az Inter képviseletében Marco Branca felkereste Ronaldinho ügynökét, Roberto Assist, hogy a kék-feketék esélyei felől tájékozódjon. Erre reagálva Silvio Berlusconi, a Milan elnöke határozott nyilatkozatot tett: "Ha Ronaldinho elhagyja a Barcelonát, a miénk lesz. A kivásárlási záradéka nem probléma. A lényeg az, hogy ne az Interé legyen".

A hírek szerint Ronaldinho kivásárlási záradéka 84 millió font körül mozog.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 23:31
×
×
×
×