eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Beckham: "most hirtelen minden megváltozott"

David Beckham saját döntése volt a Real Madridtól a Los Angeles Galaxyhoz igazolni, ám családja mindenben támogatta. Az angol futballsztár szerint egyáltalán nem szeretik a rivaldafényt, és nem akar filmszínészi karriert építeni.

A futball, és nem filmszínészi karrierje indítása miatt igazolt a Los Angeles Galaxy együtteséhez David Beckham, aki saját elmondása szerint nem tud színészként játszani.

"A Los Angeles-be költözés teljesen az én döntésem volt" - emelte ki Az angol középpályás a The Sunnak adott interjúban. A futballista szerint felesége, Victoria Beckham csak annyit mondott: "Ha ez az, amit akarsz, akkor Amerikába megyünk."

"Bár a látszat az, hogy szeretjük a rivaldafényt, a vörös szőnyeget és a fogadásokat, a valóság azonban más" - emelte ki Beckham, ám szavaianak némileg ellentmond, hogy feleség máris szerződést kötött az egyik amerikai televíziós társasággal, amely a Los Angeles-be költözésről forgathat.

"Úgy érzem, a jó döntést hoztam, bár volt több ajánlatom Angliából és Olaszországból is, és az utóbbiak egyike nagyon csábított. Mindig új kihívásra vágyom" - hangsúlyozta a középpályás. Beckham szerint az élet egyszerűsége miatt szeretett családjával Madridban lakni, ám új tapasztalatokra vágytak.

"Amerikában szerepelni óriási kihívás. Látom, hogy az emberek azt gondolják, ezzel félig visszavonulok, mivel a Realnál és a Manchester Unitednél magasabbak voltak az elvárások, ám én ezt egy új feladatnak és előrelépésnek tartom" - vélekedett az angol középpályás.David Beckham fontos feladatnak tartja a futball tengerentúli népszerűsítését is. "Ez nem csak a játékról szól, hanem arról is, hogy az amerikai labdarúgás nagykövete legyek, és magasabb szintre emeljem a játékot az Államokban. Ugyanakkor butaság lenne azt hinni, hogy eljuttathatom a baseball, a kosárlabda vagy az amerikai futball szintjére."

"Nem azért megyek az Államokba, hogy megváltoztassak mindent, a célom az, hogy segítsek a gyerekeknek élvezni a játékot" - mondta, majd szerényen hozzátette: "valószínűleg az amerikaiak fele nem is hallott rólam."

"Harcos vagyok. Eldöntöttem, hogy itt maradok, keményen dolgozom, és visszanyerem a helyem a csapatban. Mindez sikerült" - mondta arra utalva, hogy miután kiderült Los Angeles-be igazolásának híre, a Real Madrid trénere, Fabio Capello lemondott a szolgálatairól, és egy hónapig nem állította be a királyi gárdába, azonban látva a középpályás igyekezetét, meggondolta magát, és ezt Beckham góllal és remek játékkal hálálta meg.

David Beckham megköszönte minden szurkolónak, aki visszakövetelte a válogatott keretbe. "Nyolc hónappal ezelőtt úgy tűnt, többet nem szerepelhetek a nemzeti tizenegyben. Két-három héttel ezelőtt nem játszottam a Real Madridban sem, és most hirtelen minden megváltozott, de tudom, egy újabb fordulat is ugyanilyen gyorsan beállhat" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×