eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Újabb rangadót bukott el a Bréma

Alig egy hét alatt jelentősen csökkent a Werder Bremen esélye a német labdarúgó Bundesliga megnyerésére. A brémaiak a múlt vasárnapi, Schalke elleni 2-0-ás kudarc után a 21. fordulóban 4-1-re kapott ki a Stuttgart otthonában.

A Werder Bremen őszi első volt és egy héttel ezelőtt még vezette a tabellát. A Schalke elleni kudarc után most még gyengébb játékkal rukkoltak elő Diegóék.

A Stuttgart már a harmadik percben megszerezte a vezetést, majd Hilbert gólja után bő tíz perccel Gomez duplázta meg a hazaiak előnyét.

A brémaiak irányítója, Diego a 21. percben még szépített, de a hátvédsor ezután sem állt a helyzet magaslatán, így hiába birtokolta valamivel többet a labdát a korábbi listavezető, még két Stuttgart-gól esett a rangadón.

A 33. percben a balhátvéd Magnin, majd a hajrában Streller iratkozott fel a gólszerzők közé. A stuttgartiak fölényes sikeréhez nem kis részben járult hozzá Hildebrand kapus, aki többször is kifogott a Bréma támadóin.Az éllovas nem hibázott Dárdaiék ellen

A tabella élén álló Schalke tökéletesen kihasználta a Werder Bremen újabb vereségét. A gelsenkircheni gárda 2-0-ra legyőzte a Herthát, így előnye már hat pont a tabellán Thomas Schaaf vezetőedző legénységével szemben. Dárdai Pál, a Hertha középpályása végigjátszotta a meccset.

További eredmények:
Mainz-Cottbus 4-1
Hamburg-Dortmund 3-0
Mönchengladbach-Aachen 0-0
Leverkusen-Frankfurt 2-2.

Pénteken este, a 21. forduló nyitó meccsén Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 2-2-es döntetlent játszott a vendég Wolfsburggal. A magyar válogatott középpályás aktívan játszott, szinte minden hazai támadásban szerepet vállalt, de a meccs hajrájához közeledve elfáradt, így edzője a 82. percben lecserélte.

A Bayern München-Bielefeld és a Bochum-Nürnberg meccs egyaránt vasárnap délután öt órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 15:18
×
×
×
×