eur:
395.74
usd:
367.17
bux:
73899.74
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Csehovban is nyert a Vasas

A magyar élvonalban remeklő Vasas 11-10-re nyert az orosz Sturm Csehov otthonában a férfi vízilabda Euroliga csoportmeccseinek első fordulójában. Varga Dániel három góllal járult hozzá a sikerhez.

A asas remekül helytállt, hiszen a hazaiak 12 emberelőnyös helyzetéből ötöt kibekkelt, miközben a neki megítélt mind az öt fórt értékesítette.

Az is sokat nyomott a latban, hogy a prios-kékek kapujában Nagy Viktor öt ziccert is hárított, és az angyalföldiek kikapcsolták a játékból a világ egyik legjobbjaként számon tartott szerb Aleksandar Sapicot, aki egy gólt sem lőtt, holott tízszer is kísérletezett.

Bravúrgyőzelmével a Vasas nagy lépést tett előre az első két hely egyikének megszerzése felé.

Földi László edző együttese legközelebb, december 16-án játszik Euroliga-meccset, akkor idehaza a Pro Recco, Kásás Tamás és Madaras Norbert olasz klubcsapata lesz az ellenfél a Komjádi uszodában.

A csoport nyitófordulójának másik meccsén, szerda este a Pro Recco hazai medencében 10-5-re verte az Eger együttesét.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf volt edzője: "ne írjuk le őt, nagyon keveset tudunk a munkájáról"

Selmeci Attila szerint egy szuper formában lévő Milák Kristófot senki nem tudott volna legyőzni a 200 méteres pillangóúszásban a párizsi nyári olimpián. A sportoló volt edzője, a sportági szövetség szakmai alelnöke ezzel együtt nagyon büszke korábbi tanítványára. Az InfoRádió őt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×