eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

UEFA-kupa: a Videoton emlékét idézték Párizsban

A Hapoel Tel-Aviv párizsi győzelme jelentette a labdarúgó UEFA-kupa csütörtöki játéknapjának legnagyobb meglepetését. A PSG huszonkét évvel ezelőtt kapott ki legutóbb a Parc des Princes-ben 4-2-re UEFA-kupa-mérkőzésen. Akkori legyőzője - a székesfehérvári Videoton - e siker után egészen a döntőig menetelt...

A Hapoelnek, persze, e győzelemtől függetlenül, még a csoportból való továbbjutás sem lesz egyszerű. Mindesetre most alaposan meglepte ellenfelét: Toema két góljával. A párizsiak a következő szűk húsz percben Frau és Pauleta révén kiegyenlítettek, de a második félidő a Badier és Barda révén újabb két gólt szerző vendégeké volt.

A végső győzelemre is esélyes Tottenham értékes győzelmet aratott Leverkusenben: a mérkőzés egyetlen gólját a házigazdáktól vett bolgár csatár, Dimitar Berbatov szerezte. Meglepetés a Palermo újabb veresége: a Fenerbahce háromgólos különbséggel is megérdemelten nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×