eur:
393.19
usd:
355.64
bux:
72463.4
2024. szeptember 4. szerda Rozália

A Császár is lemondott, határozatképtelen a Fradi-elnökség

A 100% Fradi hetilap információi szerint lemondott Albert Flórián. Az Aranylabdás tiszteletbeli elnökként tagja volt a Ferencváros elnökségnek, amely Albert lemondása után határozatképtelenné vált.

Albert Flórián az FTC elnökéhez eljuttatott közleményében jelezte: már korábban távozni akart, de korábban az elnökségi tagok többségének kérésére visszavonta lemondását.

"Az elmúlt napokban azonban azok az elnökségi tagok, akik maradásra bírtak, lemondtak. Ezek után lemondásomat véglegesnek tekintem" - szögezte le Albert Flórián.

Albert Flórián lemondásával az eredetileg 12 fős elnökség hat tagúra csökkent, így határozatképtelenné vált.

A vezetőségből korábban Kökény Beatrix, Sipos Jenő, Kruj Iván, Fodor Szabolcs és Wiesner Tamás távozott, így fel kell oszlatni az elnökséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

Miközben a fél világ Ukrajna meghökkentő sikerét ünnepelte, végveszélybe került egy stratégiai fontosságú város

A háború elején teljesen elképzelhetetlen volt, hogy az ukrán haderő megtámadja Oroszországot és elfoglal egy egész várost a rivális állam területén, így nem meglepő, hogy sokan hatalmas sikerként ünnepelték azt, hogy az 5000-es lélekszámú Szudzsa augusztusban ukrán kézre került. Közben kevés szó esett arról, hogy az orosz hadsereg elfoglalt számos kistelepülés mellett egy 14 ezres kisvárost, Novohrodivkát és felvonultak a stratégiai fontosságú Pokrovszk térségében. Ha az ukrán hadvezetés nem tudja sürgősen stabilizálni a helyzetet a keleti fronton, egyértelműen kijelenthető lesz, hogy sokkal nagyobbat vesztettek Kurszk megtámadásával, mint az oroszok, nemcsak Donyeck megye kerülhet súlyos veszélybe, de Dnyipropetrovszk védelmére is fel kell készülnie az ukrán hadseregnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 4. 11:33
×
×
×
×