eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Federer beállította Borg rekordját

A címvédő Roger Federer nyerte a 800 ezer dollár összdíjazású hallei füvespályás tenisztornát, miután alig több mint másfél óra alatt a döntőben három játszmában, 6:0, 6:7, 6:2-re győzött a cseh Tomas Berdych ellen.

A svájci világelső ezzel 2003 óta negyedik egymást követő hallei diadalát aratta. Federer sorozatban 41. győzelmét szerezte meg füvön - utoljára a 2002-es wimbledoni viadal nyitókörében a horvát Mario Ancictól kapott ki ezen a borításon -, és így beállította a legendás svéd Björn Borg rekordját.

 

/>

"Nagyszerű hét volt, egyenesen a Roland Garrosról jöttem ide, és jó volt végre füvön játszani" - mondta a svájci teniszező, aki múlt vasárnap kikapott a spanyol Rafael Nadaltól a francia nyílt bajnokság fináléjában.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×