eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Zidane a Rolling Stonesban

A francia sajtó keményen kritizálja a gall válogatottat, az öregecskedő Rolling Stoneshoz hasonlítva Zidanékat. A franciák a világbajnokság eddigi legunalmasabb mérkőzésén 0-0-s döntetlent játszottak a svájciakkal.

Immár nyolc éve, az 1998-as megnyert vébédöntő óta képtelen világbajnokságon gólt rúgni a francia válogatott, amely legutóbb a németországi torna nyitófordulójában játszott gólnélküli döntetlent a svájciakkal.

A Le Parisien francia napilap "a Rolling Stones búcsúturnén" címmel értékelte a franciák teljesítményt, utalva a csapat 30 év fölötti, magas átlagéletkorára. A francia válogatottból öt játékos is elmúlt 32 éves, köztük a csapat központjának számító Zidane.

A franciák vasárnap Dél-Koreával találkoznak.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×