eur:
395.14
usd:
365.17
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Olasz sztárcsapatok jönnek Budapestre

Mindkét magyar együttesnek olasz ellenféllel kell megküzdenie a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjében.

A Honvéd a Pro Reccóval, a Vasas pedig a Savonával csap össze az elődöntőbe kerülésért.

Kovács István edző tavaly ezüstérmes együttese idegenben kezd a Szívós Mártont és Madaras Norbertet is foglalkoztató Pro Reccóval, amely az előző kiírásban harmadik lett. Szívós Márton éppen volt csapatával került szembe.

A Honvéd trénere szerint a Pro Recco a legnehezebb a lehetséges ellenfelek közül.

"Nem gondoltam volna, hogy a Reccót sorsolják nekünk, nemrég éppen náluk edzőtáboroztunk, mondhatom, a lehetséges ellenfelek közül a legerősebbet kaptuk. De hát ez van, adott a feladat, megpróbáljuk sikeresen megoldani" - mondta Kovács István.
 
A Vasas ellenfelénél is játszik egy magyar klasszis, Kásás Tamás, aki ezelőtt éppen a piros-kékeknél szerepelt. Az első mérkőzést a Komjádi uszodában rendezik.

Földi László edző kollégájánál lényegesen elégedettebb volt a sorsolás után.

"Itt már nincs könnyű rivális, de ha előzetesen választanom kellett volna, a három olasz közül eleve a bajnokságukban jelenleg negyedik helyen álló Savonát mondom. Még akkor is, ha a Posillipóhoz és a Reccóhoz hasonlóan iszonyúan erős csapat, amelyben a világ jelenlegi két legjobb játékosa is pólózik.

Nekünk már megvannak a pontos játéknapok is: az első összecsapás nálunk lesz, a Komjádi uszodában március 22-én, szerda este 8 órától, a visszavágót pedig április 19-én játsszuk Savonában" - mondta a Vasas trénere.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×