eur:
395.73
usd:
365.89
bux:
73635.96
2024. július 31. szerda Oszkár

Elmaradt a Ferencváros-Honvéd meccs

A folyamatos havazás miatt elmaradt a Ferencváros-Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzés.

Dubraviczky Attila játékvezető a fél 12-re tervezett kezdés előtt úgy nyilatkozott, hogy a pálya talaja ugyan megfelelő, de nem lehet látni a vonalakat, így pedig nem kezdhetik el a mérkőzést.

A szervezők megpróbálták letakarítani a fontosabb területeket, de fél óra elteltével kiderült, hogy erre nincs esély, mivel továbbra is folyamatosan havazik.

Horváth K. József, a Ferencváros kommunikációs igazgatója azt mondta: tíz perccel dél előtt még úgy volt, hogy el lehet kezdeni a találkozót, 12 óra után pár perccel azonban a játékvezető arról tájékoztatta a klubokat, hogy nem rendezik meg a mérkőzést.

Döntését azzal indokolta, hogy jelenleg ugyan láthatók a vonalak, de semmi jele annak, hogy csökkenne a hóesés intenzitása, így pedig nem lehet korrekt körülmények között végigjátszani a mérkőzést.

Horváth K. hozzátette, hogy a vasárnapi találkozóra megváltott jegyek a pótmérkőzésre is érvényesek lesznek.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×