eur:
395.24
usd:
365.46
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Pontot szerzett a Fradi Dunaújvárosban

A Ferencváros fordulatos mérkőzésen 29-29-es döntetlent ért el a Dunaferr otthonában a női kézilabda-bajnokságban.

Az első félidő közepére a Dunaferr három-négy gólos előnyt szerzett a büntetőit egymás után elhibázó fővárosiakkal szemben, de az FTC Uhrakova vezetésével fordítani tudott.

Németh András szövetségi kapitány együttese a 19-17-re megnyert első félidő után még egy ideig nem esett vissza, így nem egyszer már három góllal is vezetett. A második játékrész közepén viszont semmi nem sikerült a zöld-fehéreknek, a remekül védő Sirina Irina irányításával a Dunaferr fordított.

A hajrában a Ferencváros kapusa szedte össze minden tudását, emberhátrányban is brillírozott, így 29-29-es döntetlennel ért véget a rangadó.

Az FTC úgy szerzett pontot, hogy válogatott átlövője, Tóth Tímea szokatlanul gyenge napot fogott ki. Ezzel a budapesti csapat kedvező helyzetből várhatja az alapszakasz hajráját, míg a Dunaferr akár el is bukhatja a négy közé kerülést, ha a hétvégén kikap a Cornexitől.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor kerül - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Kiderült, hol épül meg a gigantikus magyarországi szélerőműpark

Kiderült, hol épül meg a gigantikus magyarországi szélerőműpark

Két vállalkozás, a Green Energy Investhor Zrt. és az Euronergy Arrabona Kft., építheti meg a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vadosfa közelében azt a gigantikus, összesen 695 megawatt kapacitású szélerőműparkot, amelyre az egész országban csak egyetlen csatlakozási ponton adott lehetőséget tavasszal a kormány – derült ki a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal oldalán elérhető adatbázisból. Ez megerősítette a Portfolio tavasszal megírt értesülését, hogy Győr közelében valósulhat meg a projekt, közvetlenül a nagyfeszültségű hálózatra csatlakoztatva.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×