eur:
395.2
usd:
365.53
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Beckham: még egy vb belefér

Az angol válogatott csapatkapitánya szerint mindegy, hogy milyen nemzetiségű lesz a nyári labdarúgó-világbajnokság után távozó Sven-Goran Eriksson utóda. David Beckham ugyanakkor leszögezte: bárki is legyen az új szövetségi kapitány, nem kíván lemondani csapatkapitányi tisztéről.

Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nem jött jókor, hogy Sven-Goran Eriksson már a nyári németországi labdarúgó-világbajnokság előtt bejelentette: az eseményt követően távozik az angol válogatott éléről.

"Véleményem szerint a következő angol szövetségi kapitánynak olyan valakinek kell lennie, aki képes megfelelni a munkának, az ugyanakkor mindegy, hogy angol, vagy külföldi" - vélekedett David Beckham.

A csapatkapitány hangsúlyozta: ideje lenne más kérdésekkel foglalkozni, mert egy igen komoly kihívás előtt állnak. "Eldöntött kérdés, hogy Eriksson távozik, de ez jobb időpontban is kiderülhetett volna. Nem hiányzott a világbajnokság előtt" - fogalmazott.

David Beckham hangsúlyozta: bárki is legyen a következő szövetségi kapitány, ő nem kívánja átadni a csapatkapitányi karszalagot.

"Imádok Angliáért játszani és természetesen kapitány szeretnék maradni. Annyi válogatottságot szeretnék elérni, amennyit lehet" - fogalmazott, majd hozzátette: "bárki is legyen az angol szövetségi kapitány, az ő feladata kiválasztani a csapatkapitányt, de nem áll szándékomban könnyen feladni. Nem mondok le, szeretnék kapitány maradni."

David Beckham kijelentette: úgy érzi, még sok jó év áll futballistaként előtt és nem akar visszavonulni. "Jön az Európa-bajnokság is és talán még egy világbajnokság belefér" - mondta az angol válogatott csapatkapitánya.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: ilyenre emberemlékezet óta nem volt példa olimpián

A szövetségi kapitány szerint mindenki tartalékol az előfutamokban, de Milák Kristóf bemutatkozása biztató volt 200 pillangón a párizsi olimpia úszóversenyein.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 16:16
×
×
×
×