eur:
390.86
usd:
358.7
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Madrid, 2015. június 1.Brian Johnson, az AC/DC ausztrál rockzenekar énekese (b) és  Angus Young szólógitáros az együttes madridi koncertjén a Vicente Calderón Stadionban 2015. május 31-én. (MTI/EPA/Emilio Naranjo)
Nyitókép: MTI/EPA/Emilio Naranjo

Pánikot okozott egy téves kiírás az AC/DC stuttgarti koncertjén

Tizenhét látogató könnyebben megsérült az AC/DC ausztrál rockzenekar stuttgarti koncertjén - közölte csütörtökön a városvezetés.

Az emberek a szerdai koncertet követő tülekedésben pánikrohamot kaptak, illetve keringési problémákkal küzdöttek, valamint zúzódásokat, horzsolásokat és vágási sérüléseket szereztek.

Egy kezelési hiba folytán ugyanis a nagykivetítőn véletlenül olyan szöveg jelent meg, amelyben a látogatókat felszólították a koncertterület vészkijáratokon keresztüli elhagyására. Amikor azonban a tömeg oda ért, zárva találta a vészkijáratokat és tülekedés alakult ki. Egyesek a kerítésen keresztül próbálták elhagyni a területet, s így sérültek meg.

A látogatókat végül a rendes kijárathoz tudták terelni.

A rockbanda koncertjére mintegy 90 ezer rajongó érkezett.

(Címlapképünk illusztráció: Brian Johnson, az AC/DC ausztrál rockzenekar énekese (b) és Angus Young szólógitáros az együttes madridi koncertjén a Vicente Calderón Stadionban 2015. május 31-én.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×