eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 18. vasárnap Ilona
temető gyász angyal szobor
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a világhírű sorozatsztár

Ötvenhárom éves korában elhunyt Shannen Doherty amerikai színésznő, aki főként azzal vált ismertté, hogy az 1990-es években készült Beverly Hills, 90210 című filmsorozatban alakította Brenda Walsh középiskolás lányt - jelentette az amerikai People magazin.

Doherty játszotta az 1998-ban indult Bűbályos boszorkák című sorozatban a három mágikus képességekkel rendelkező nővér egyikének szerepét is.

"Nehéz szívvel erősítem meg, hogy elhunyt Shannen Doherty színésznő. Július 13-án, szombaton elvesztette harcát a rákkal szemben a betegség elleni sokéves küzdelem után" - idézte a magazin Doherty publicistáját, Leslie Sloane-t.

A színésznő 2015-ben hozta nyilvánosságra, hogy mellrákkal küzd.

2023-ban agydaganatot távolítottak el a testéből, majd kiderült, hogy a rák átterjedt a csontjaira is.

Címlapról ajánljuk

Elhunyt Novák Ferenc koreográfus

Novák Ferenc, közismert nevén Tata halálhírét a család tudatta szombaton. A Kossuth-díjas, Nemzet Művésze elismeréssel kitüntetett koreográfus, rendező, etnográfus 93 éves volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Újabb fokozatra kapcsol a kereskedelmi háború?

Újabb fokozatra kapcsol a kereskedelmi háború?

Miként reagál majd a Kínai Kommunista Párt (KKP) a novemberi amerikai elnökválasztásra, amelynek eredménye rendkívül kiszámíthatatlannak tűnik? Kína meg van győződve arról, hogy a demokraták és a republikánusok egyetértenek abban, hogy vissza kell fogni Kína természetes növekedését és korlátozni kell globális befolyásának legitim gyakorlását (amely összhang amúgy kevés kérdésről mondható el a két amerikai pártról). A kínai vezetők szerint a demokraták és a republikánusok közötti egyetlen nézeteltérés ebben a kérdésben csak az, hogy milyen gazdasági és politikai fegyvereket vessenek be Kína megfékezésére, és azokat hogyan és mikor használják.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 17. 18:24
×
×
×
×