eur:
394.67
usd:
365.05
bux:
71480.56
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 2024. május 31-én hajnalban; tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel.  A felvétel 2019. december 19-én a fővárosi Centrál Színházban készült.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Tompos Kátyának ajánlotta díját az év női előadója

Gubik Petra köszönőbeszédében azt mondta, a zenei pályája elején rendkívül sok biztatást kapott a Jászai Mari-díjas színésznőtől.

A Petőfi Zenei Díjátadón az év női előadója Gubik Petra lett. A Junior Prima- és Honthy Hanna-díjas színésznő, énekesnő az elismerés átvétele után mondott beszédében a Petőfi Sándort mintázó aranyszobrot a közelmúltban elhunyt Tompos Kátyának ajánlotta – írja a hirado.hu.

Gubik Petra köszönőbeszédében úgy fogalmazott, ösztönzőleg hat rá a díj, továbbá köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták a karrierje során. Szerinte két igazán lényeges dolog van egy előadóművész életében: a figyelem és az elismerés.

„Van egy ember, aki sajnos már nincs velünk ebben a földi életben, de remélem, hogy fentről lát. Ő Tompos Kátya, akitől a zenei pályám elején rendkívül sok biztatást kaptam, ezért ezt a díjat neki ajánlom”

– mondta Gubik Petra.

Tompos Kátya hosszan tartó betegség után, 41 éves korában május 31-én hunyt el. Munkásságát 2005-ben Máthé Erzsi-díjjal ismerték el. 2007-ben a Bárka Színházban a legjobb színésznő közönségdíját nyerte el. 2009-ben Gundel Művészeti Díjjal, 2010-ben Junior Prima-díjjal tüntették ki. 2014-ben Jászai Mari-díjat kapott. 2019-ben átvehette a Vidor fesztivál legjobb női szereplőjének díját a Varsói melódia címszerepéért.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×