eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Magyar Állami Operaház épülete az Andrássy út 22-ben. Az Operaház Magyarország egyetlen nagy létszámú társulattal rendelkező és kimondottan operákra, balettekre szakosodott színháza. Az épület Budapest egyik legjelentősebb 19. századi műemléke. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Angelina Jolie miatt útzár jön az Andrássyn

Az Operaház előtt vesznek fel jeleneteket szombaton. Az Oktogon már érintetlen.

Lezárják az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között szombaton 6.00 és 17.30 óra között, mert a Magyar Állami Operaház előtt filmet forgatnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint a 105-ös és a 210B autóbuszok a fenti időszakban mindkét irányban módosított útvonalon közlekednek, illetve a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhely helyett mindkét irányban a Szent István-bazilikánál állnak meg. Az Operánál a Gyöngyösi utca felé a 70-es trolibusz megállóhelyén, a budai végállomásuk felé pedig az Andrássy úton állnak meg.

Az 1-es metró szerelvényei az Opera állomáson egyik irányban sem állnak meg - írta a BKK.

A BKK közleménye nem árulta el, hogy melyik film forgatásáról van szó, de azt lehet tudni, hogy jelenleg hazánkban forgat Angelina Jolie, aki a Maria Callas operaénekesnő életrajzi filmjében szerepel - írja a vg.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×