eur:
394.97
usd:
365.62
bux:
71629.46
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Ramini Djawadinak, a Trónok harca című amerikai televíziós fantasy sorozat zeneszerzőjének show-ja a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Trónok harca - Nagy bejelentést tettek az előzménysorozatról

Augusztus 21-én indul a Trónok harca első spinoffja, a Sárkányok háza című előzménysorozat - jelentette be az HBO.

A széria új plakátját és új fotóit is bemutatták szerdán - írta a Variety.com.

A Trónok harcában ábrázolt események előtt két évszázaddal játszódó tíz rész azt mutatja bel, hogy keveredett a Targaryen-ház a Sárkányok tánca néven ismert brutális háborúba, ami előrevetítette a westerosi uralkodóház végét.

A sorozatot George R. R. Martin író és Ryan J. Condal készítette Martin Tűz és vér című regénye alapján, a rendező Miguel Sapochnik.

A premier dátuma azt jelenti, hogy a Sárkányok háza valamivel megelőzi az év másik nagyon várt fantasyszériájának bemutatóját: az Amazon Prime Video tavaly augusztusban jelentette be, hogy idén szeptember 2-án kezdi vetíteni A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című előzménysorozatot.

Címlapról ajánljuk

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×