eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Will Smith amerikai színész (j) megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelődött.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Will Smith elnézést kért az Oscar-gálán elcsattant pofonért

Az azóta már Oscar-díjas színész a közösségi oldalán követte meg Chris Rockot.

„Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti viselkedésem elfogadhatatlan. A munkánk része tűrni a vicceket, de a Jada betegségéről szóló poén már túl sok volt nekem, és érzelmileg reagáltam” – fogalmazott Will Smith az Instagram-oldalán.

A többi között azt is hozzátette: „Nem ilyen ember akarok lenni. Bocsánatot kérek Chrisről, az akadémiától, a Williams-családtól és a Richard király stábjától. Bánom, hogy a viselkedésem foltot ejtett a nagyszerű közös utazásunkon. Dolgozom magamon.”

A díjátadót szervező amerikai filmakadémia hétfőn elítélte Will Smith viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

A Los Angeles-i rendőrség már vasárnap közölte, hogy mivel Chris Rock nem tett feljelentést, nem indítanak eljárást az ügyben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×