eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Érdeklődők a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon Budapesten, a Millenáris Parkban 2018. április 19-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Elhalasztják a Könyvfesztivált

A járványhelyzet romlása miatt döntöttek így.

"A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének Elnöksége a jelenleg növekvő számú megbetegedések és a járványhelyzet fokozatos romlása miatt úgy határozott, hogy a novemberre tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál megrendezését elhalasztja" - közölte a szervezet.

Azzal indokolják a döntést, hogy a külföldi kiállítók részvétele nehézségekbe ütközik, mivel már most is többen döntöttek úgy, hogy nem utaznak külföldre. Emellett a zárt térben tervezett eseményeknél nem tudják betartatni a maximum 500 fős látogató létszámot, valamint a csoportos, termekben zajló beszélgetések kivitelezése is korlátokba ütközik.

Az egyesülés fél éve készült a rendezvényre, de a munkatársak egyetértenek abban, hogy nem vállalható az egészségügyi következménye egy zárt térben zajló több napos rendezvénynek.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×