eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Kásler Miklós/Facebook

Kásler Miklós siet a 100 Tagú Cigányzenekar megsegítésére

Az együttest kitették a próbahelyéről.

„Új helyet keresünk a 100 Tagú Cigányzenekarnak, miután az együttes a fővárosi pártpolitikai csatározások egyik áldozataként elvesztette próbahelyét” – olvasható Kásler Miklós közösségi oldalán. A tárcavezető hozzáteszi: rendelkezett arról, hogy az Emmi segítsen alkalmas ingatlant keresni a zenekar számára.

Tehát Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár így most azon dolgozik, hogy a nemzeti örökség szerves részét képező, a hagyományokat nemzedékről nemzedékre átadó cigányzenészek világhírű együttesének a jövője biztosítva legyen – teszi hozzá az emberi erőforrások minisztere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×