eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: wikimedia

Újabb Star Wars-hős kap sorozatot

Boba Fett karakteréről spin-off, azaz a fő sorozaton kívüli, önálló cselekményű Star Wars-filmsorozat készül - közölte Jon Favreau, a Disney filmese.

A számos filmben színész-rendezőként, producerként, íróként közreműködő Favreau a Good Morning America című televíziós műsorban mondta el, hogy a klónfejvadász főszereplésével készülő The Book of Boba Fett 2021 decemberében fog debütálni a Disney Pluson.

Boba Fett először A Birodalom visszavág című Star Wars-filmben jelent meg, majd a trilógia befejező részében, A jedi visszatérben is feltűnt. Bár folyton sisak takarta el az arcát, és viszonylag kevés szerepe volt a filmvásznon, a Star Wars-rajongók körében kultikus státuszt kapott.

Az eredeti trilógia után született előzménytrilógiában George Lucas alaposabban bemutatta Boba Fett karakterét, és a hőst számos könyv, képregény, animációs film, videojáték is ábrázolta.

A karaktert eredetileg megformáló Jeremy Murdoch, aki először 1980-ban játszotta a szűkszavú harcost, a héten hunyt el 75 éves korában.

A The Book of Boba Fett terveiről nem közölt információt a Disney a hónap elején, amikor 10 új, a Star Warshoz kötődő tv-show és film készüléséről számolt be. Favreau szerint nem akarták idő előtt elárulni a meglepetést.

A filmsorozat ugyanabban az időszakban játszódik, mint a nagy sikerű The Mandalorian című sorozat is.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×