eur:
394.5
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
London, 2017. július 13.Christopher Nolan brit rendező (j) és neje, Emma Thomas a Dunkirk című filmjének, a második világháborús történelmi dráma világpremierjére érkezik Londonban 2017. július 13-án.  (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: MTI/EPA/Nigel Roddis

Továbbra is várni kell Christopher Nolan új filmjére

Meghatározatlan időre elhalasztották Christopher Nolan Tenet című filmjének premierjét - jelentette be a Warner Bros. stúdió.

A sci-fit augusztus 12-én mutatták volna be az észak-amerikai mozikban, ez lett volna az első nagy hollywoodi film, amely a koronavírus-járvány feltartóztatására március elején elrendelt kijárási korlátozások enyhítése után a filmvásznakra került volna.

A kémdráma premierjének időpontját már harmadszor változtatták meg: eredetileg július 17-én lett volna a bemutató, amelyet először július 31-re, majd augusztus 12-re toltak el.

A Warner Bros. stúdió azt írta, hogy "sajnos a járvány tovább terjed, emiatt át kellett gondolni a filmforgalmazási időpontokat". A közeljövőben megosztjuk a Tenet mozikba kerülésének új időpontját - írta Toby Emmerich elnök.

A Warner Bros. már korábban közölte, azt tervezi, hogy a John David Washington és Robert Pattinson főszereplésével készült produkció a szokásosnál hosszabb ideig marad majd műsoron a filmszínházakban.

A Tenet egyike azon nagy költségvetésű produkcióknak, amelyektől a moziüzemeltetők azt várják, hogy visszacsalogatják a közönséget a filmszínházakba az elmúlt hónapok kijárási és gyülekezési korlátozásai után.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×