eur:
393.1
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: auguszt.hu

150 éves Budapest leghíresebb cukrászdája

Ebből az alkalomból ma kiállítás nyílik az Auguszt család történetéről a Fény utcai cukrászdában.

Auguszt József, az Auguszt cukrászda tulajdonosa a siker receptjének a minőséget, a kitartást, az alkalmazkodóképességet és a szorgalmat tartja.

"Ahhoz, hogy 150 évig fennálljon egy cukrászda nagyon sok mindent kell jól csinálni. A jó minőséghez mindig szorgalmasnak kellett lenni, reggel 6-ra be kellett menni a cukrászdába felügyelni a munkát" - magyarázta a cukrászmester.

Auguszt József szerint nem kell állandóan újítani: a legfontosabb, hogy a minőség színvonala mindig magasan legyen.

"Megújulni annyiban kell, hogy néha ki kell találni újdonságokat, de ez a vendégeken múlik, hogy mennyire fogadnak el egy új kuriózumot. Az elmúlt 50 évben hat olyan termék maradt meg a cukrászda választékában, amit a vendégek elfogadtak" - részletezte Auguszt.

A mai rendezvényen a család történetét bemutató kamarakiállítás megnyitóján Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója fog előadást tartani. Ezen kívül jubileumi torta is lesz, illetve be lesz mutatva három újfajta sütemény, amelyeket Auguszt József gyermekei után neveztek el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×