eur:
392.49
usd:
362.07
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Glódi Balázs / Átjáróház Produkció

Kulka János visszatér a filmvászonra

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház forgatása, amely egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

A Hurok rendezője a nagy sikerű Odakint a sötétben írójának, Veres Attilának könnyed stílusú, romantikával, humorral átszőtt forgatókönyvét viszi vászonra. A szereplők kiválasztásakor az ismert színészek felkérése mellett, az új tehetségek bemutatása is fontos szempontnak számított: Ágit a Katona József Színház színésze, Rujder Vivien, szerelmét, Krisztiánt pedig a Bátrak földje című sorozatból ismert Bárnai Péter formálja meg.

A főgonoszt Kulka János alakítja, Krisztián nagynénje, Ilus szerepében pedig Kútvölgyi Erzsébet lesz látható. Kisebb szerepekben olyan hazai hírességek bukkannak fel, mint Galla Miklós, Árpa Attila, vagy Dobó Kata.

A film felvételei február 20-án az egyik, technikailag legösszetettebb jelenetsorral, egy hatalmas, körbeforduló díszletet használó szekvencia rögzítésével kezdődtek el egy budapesti stúdióban. Pár külsős helyszín mellett az Átjáróház munkálatai javarészt ezen a helyen zajlanak majd várhatóan április közepéig.

A film 2021 első negyedévében kerül majd a mozikba.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×