eur:
394.99
usd:
367.15
bux:
71637.32
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Budapest, 2016. március 9. Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Friss információk Koós János temetéséről

Verebes István írja, Szerednyey Béla olvassa fel a búcsúbeszédet.

Szerdán délután temetik el Koós Jánost a Farkasréti temetőben. A szertartás a Makovecz-terem előtt kezdődik, a művész lánya korábban azt kérte, hogy akik szeretnék leróni kegyeletüket, azok lehetőségük szerint egy szál virággal tegyék azt meg.

Az ATV információi szerint Koós János temetői búcsúbeszédét a család kérésére Verebes István írja, amelyet a szerdán 13.30-kor kezdődő szertartáson majd Szerednyey Béla olvas fel. A televízió értesülését Koós Réka menedzsere, Csábi Zsolt is megerősítette, aki hozzátette, hogy a 81 éves korában elhunyt énekes koporsója mellett a tervek szerint borlovagok állnak díszőrséget.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×