eur:
392.24
usd:
362.26
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Budapest, 2016. március 9. Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Megjósolta a saját halálát Koós János

Aradszky László özvegye szerint már másfél évvel ezelőtt érezhette az énekes, hogy baj van.

Aradszky László özvegye a Blikknek beszélt arról, hogy a két énekest - a férjét és Koós Jánost - évtizedeken át mély barátság fűzte egymáshoz, hatvan éven át szinte napi kapcsolatban voltak.

Az özvegy arról is beszélt, hogy Aradszky László másfél évvel ezelőtti temetésén Koós János azt mondta:

"Lacikám, nemsokára megyek utánad."

Már akkor érezhette, hogy baj van, de nem gondoltam, hogy komolyan mondja - mondta a bulvárlapnak Aradszky Éva.

Koós Jánost rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában érte a halál március harmadikán. Utoljára a halála előtt három héttel lépett fel az S. Nagy István emlékére szervezett dupla koncerten. Kollégái szerint rossz fizikai állapotban volt, nagy fájdalmai voltak, a koncert előtt elesett, megsérült a keze és a lába is.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×