eur:
392.41
usd:
362.56
bux:
72218.9
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Forrás: YouTube

Claudia Cardinale bevette az egri várat

Claudia Cardinale Egerben járt, a várban zongorajátékával kápráztatta el a látogatókat.

Az InfoRádió londoni tudósítója, Sárközi Mátyás Budapesten tartózkodik a hétfőig tartó Klasszikus Filmmaraton alkalmából. A hét végén fimtörténeti bevezetőt tartott a Hollywoodban készült, 1956-os Molnár Ferenc-film "A hattyú" vetítése előtt, a Toldi Moziban.

Szombaton együtt ebédelt a filmmaraton díszvendégével, Claudia Cardinale-val.

Az olasz filmsztrár idős kora ellenére még mindig attraktív és tele van energiával. Egerben is találkozott a klasszkus filmek kedvelőivel.

Kísérője, Ráduly György, a Magyar Filmarchívum igazgatója, megmutatta neki az egri Várat. Mint meséli: Claudiával beültek az egri Vár kávézójába, ahol egy zongorista játszott régi slágereket. Csak ketten hallgatták.

Ám Claudia Cardinale a zongora mellé húzta a székét, négykezesezni kezdtek, ehhez a leánya is csatlakozott, Claudiával olasz dalokat énekeltek.

Perceken belül dugig megtelt elbűvölt hallgatósággal az egri Vár-büfé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
40 millió forint felett a budapesti panellakások átlagára - Így alakulnak a számok az egyes lakótelepeken

40 millió forint felett a budapesti panellakások átlagára - Így alakulnak a számok az egyes lakótelepeken

Töretlen népszerűséggel keresik a megfizethető és kiszámítható fenntartási költségekkel rendelkező házgyári lakásokat a fővárosban. A panelekért fizetett négyzetméterár a 2023-as átlagnál 9%-kal lett magasabb, így idén már 765 ezer Ft/m2-es áron, átlagosan 41 millió forintba került egy élhető, 53 négyzetméteres panel vásárlása. A legnépszerűbb lakótelepeken ugyanakkor már ennél is magasabb, akár millió közeli átlagra is készülhetnek a vevők a Duna House adatai szerint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×