eur:
392.88
usd:
363.06
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Rossz hírt közölt Kulka János – videó

A színész először adott televíziós interjút a sztrókja után.

A 2016 áprilisában bekövetkezett sztrókja utáni először beszélt televízióban Kulka János – írja a hvg.hu. A színész az RTL Klub Fókusz című műsorában idézte fel a terapeutájával a gyógyulása állomásait. A lap emlékeztet: a művész a márciusi szavazásra buzdítást leszámítva – melynek képsorait a bejátszották a műsorban is – másfél évig kerülte a nyilvánosságot. A mostani adásból látható és hallható tehát először, hogy hol tart a felépülése – jegyzi meg a szerző.

Varga Sarolta terapeuta, klinikai logopédus a műsorban megpróbálta érzékeltetni, hogy milyen akadályokat gördít a beteg elé az afázia vagyis az agyi sérülés következtében létrejövő beszédzavar. Kulka Jánosnál ez azzal jár, hogy a szavakat nem tudja előhívni. A humora viszont még mindig megvan, a felvétel alatt is sokat poénkodott.

Kulka János rossz hírrel is szolgált rajongóinak: mint mondta,

soha többé nem lesz látható színpadon.

A filmezéshez viszont van kedve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×