eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Jobban van a Star Wars sztárja

Továbbra is egy Los Angeles-i kórházban kezelik a Star Wars-filmekből ismert Carrie Fisher színésznőt, állapota már stabilizálódott - tudatta az édesanyja vasárnap a Twitteren.

Carrie Fishert szívroham miatt szállították kórházba Los Angelesben, helyi idő szerint pénteken. Édesanyja vasárnap megnyugtatta a színésznő miatt aggódó rajongókat, közölte: "Carrie állapota stabil. Ha bármi változik, tudatni fogjuk. Köszönöm a jókívánságokat és az imákat a rajongóknak és barátoknak".

A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismertté vált színésznő testvére, Todd Fisher korábban annyit mondott, hogy nővére a legjobb orvosi kezekben van.

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot helyi idő szerint péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni. Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték a Los Angeles-i kórházba, az első értesülések szerint válságos állapotban. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részben is láthatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×