eur:
394.83
usd:
366.94
bux:
71623.61
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Langdon professzor megint veszélybe kerül - jön Dan Brown új könyve

Jövő ősszel jelenik meg Dan Brown új regénye.

A Doubleday kiadó szerdán jelentette be, hogy Brown Origin című regénye 2017. szeptember 26-án kerül a boltokba. A könyv főhőse Robert Langdon szimbólumkutató, a Harvard Egyetem professzora, aki az író korábban megjelent, A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok és Inferno című regényeiben is főszerepet játszott.

A kiadó nem árult el többet a készülő könyvről, csupán annyit fűzött hozzá a közleményben, hogy Brown szokása szerint "kódokkal, tudománnyal, vallással, történelemmel, művészettel és építészettel" is foglalkozik majd a regényben.

Azt sem lehet tudni, hogy a történet hol játszódik, de a Doubleday szerint Langdon megint veszélybe kerül, miközben "az emberiség két legősibb kérdésével" találja szembe magát.

Dan Brown regényeit 56 nyelvre fordították le, és 200 millió példányban keltek el világszerte. Mindhárom könyvét megfilmesítették, az Inferno című filmet október 13-án kezdik vetíteni a magyarországi mozikban.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×