eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Nézze meg, mit csinálnak az élőlények éjszaka!

Éjszakai nyomozás - Detektívjáték holdfényben címmel nyílik szombaton új interaktív kiállítás és játék a Mezőgazdasági Múzeumban, ahol a látogatók egy képzeletbeli, holdfényes kertben fedezhetik fel az élőlények rejtett éjszakai életét.

A kiállításon az érdeklődők előbb kitanulhatják a nyomolvasás és felderítés fortélyait, hogy aztán a bűneset helyszínére érkezve, elemlámpa fényénél sikerrel gyűjthessék be az árulkodó bűnjeleket és a hátrahagyott bizonyítékokat - olvasható a múzeum közleményében.

A sejtelmes hangulatú, félhomályos kertben barangolva a nyomozótanoncok felfedezhetik az élőlények rejtett éjszakai életét, találkozhatnak a kert különös lakóival, miközben trükkös fejtörők és megtévesztő nyomok teszik próbára szemfülességüket és bátorságukat.

A feladványok megfejtéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Belépéskor a látogatók szöveges játéklapot kapnak, amelyen állomásról állomásra újabb fejtörőket oldhatnak meg. A múzeum több termén végigfutó, látványos kiállítás és detektívjáték rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat november 6-áig.

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×