eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Charlie supergrouppal áll színpadra Újbudán

Horváth Charlie augusztus 27-én a budapesti Savoya Parkban koncertezik a bevásárlóközpont és Újbuda közös tanévnyitó fesztiválján.

A Vidám a Park! című egész napos, ingyenes rendezvényen fellép Oláh Gergő, az Animal Cannibals, Petruska, a Magashegyi Underground, a záróesemény pedig a szabadtéri színpadon Horváth Charlie koncertje lesz - közölték a szervezők az MTI-vel.

A népszerű énekes mögött és mellett ezen az estén egy supergroup játszik: László Attila gitározik, Halász János zongorázik, Lattmann Béla basszusgitározik, Csiszár Péter szaxofonozik és Borlai Gergő dobol. Utóbbi világhírű zenészekkel lép fel Amerikában, tavasszal a Generation Axe turnén zenélt Steve Vai-jel, Zakk Wylde-dal, Yngwie Malmsteennel, Nuno Bettencourttal (Extreme) és Tosin Abasival (Animals As Leaders).

Charlie koncertje másfél órás lesz, a legnagyobb slágerek mellett egy két-három számos külföldi blokkot is színpadra visznek. Charlie-nak a közeljövőben ez lesz az egyetlen nagy budapesti koncertje, ezt követően neki is Amerikában lesznek fellépései.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×