eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Ingyenes Plácido Domingo-koncert az Arénában

Ingyenes koncertet ad ma Plácido Domingo operaénekes a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncert 20.30-kor kezdődik, a kapunyitást 19 órára hirdették meg. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik, a látogatók a bejáratoknál helyre szóló belépőt kapnak.

Plácido Domingo kétrészes koncertjének műsorán népszerű operaáriák mellett operett- és musical részletek, valamint a Plácido Domingo "zenei gyökereit" jelentő zarzuelák is felcsendülnek. A közönség Berlioz, Giordano, Gounod, Verdi, Massenet, Rodgers, Loewe, Bernstein, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Erkel Ferenc, Torroba, Vives és Sorozábal műveiből hallhat részleteket.

Az áriaestre ifjú művészek is meghívást kaptak: a Domingo által alapított Operalia énekverseny felfedezettje, Angel Blue és a mester által mentorált washingtoni Ifjú Tehetségek Program résztvevője, Micaela Oeste mellett a magyar szoprán, Pasztircsák Polina, valamint Váradi Gyula hegedűs, a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató egyik idei díjazottja is fellép. Az esten a Magyar Állami Operaház Zenekara működik közre Eugene Kohn vezényletével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×