eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Visegrádon a Keleti Szél

Miquéu Montanaro francia fúvós és a Vujicsics együttes több évtizedes múltra visszatekintő közös világzenei formációja, a Vents d`Est - Keleti Szél régi és új dalait adja elő a Visegrádi Rendezvénytéren.

Szombat este 9-kor Visegrádon Miquéu Montanaro és a Vujicsics együttes közös világzenei koncertet ad, amelyen a régi klasszikusok mellett három új dal is felcsendül.

Miquéu Montanaro vérbeli trubadúr, az etnikai ihletésű szabad zenélés európai vándora, zenei világa nem ismer határokat.

„A Keleti Szélben messzebbre tudunk kirándulni, és sokféle muzikalitást tudunk belevinni a koncertbe. Miquéu hozza a témát, a struktúrát, de azon belül nagy szabadságot ad a résztvevő művészeknek” - mondta Vujicsics együttes vezetője, Eredics Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×