eur:
397.78
usd:
359.25
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Rábólintott a turnéra a Led Zeppelin énekese - de mással!

Alighanem igencsak kiábrándította a Led Zeppelin rajongóit a napokban hatalmas sikert aratva egy koncert erejéig újra összeállt banda énekese. Robert Plant ugyanis közölte: turnéra indul, ám nem - miként sokan remélték - eredeti együttesével, hanem Alison Krauss country-énekesnővel.

Tizenkilenc év hallgatás után hétfőn egy koncert erejéig ismét összeállt a legendás Led Zeppelin (a doboknál az elhunyt John Bonham fiával). A londoni fellépés olyan jól sikerült, hogy rögtön megindultak a találgatások: vajon turnéra indul-e az együttes?

Az ötlet legnagyobb akadályának Robert Plant énekes bizonyult, aki mereven elzárkózott az ötlettől. Annál nagyobb meglepetést okozott, amikor pénteken bejelentette: turnézni indul.

Mielőtt azonban a Led Zeppelin rajongói a koncertszervezőket kezdenék ostromolni, ki kell ábrándítanunk őket: Robert Plant a countryénekes Alison Krauss-szal fog fellépni.

A tervek szerint a páros tavasszal Európában, nyáron pedig az Egyesült Államokban turnézna. A hír persze annak fényében talál kevéssé meglepő, hogy a duónak októberben jelent meg közös, Raising Sands című lemeze.

A Led Zeppelin rajongóinak a jelek szerint egy ideig még várniuk kell...

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×