eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Mindes este lesifotósok veszik üldözőbe az ifjú sztárt

Menekülni a lesifotósok elől és ügyeskedni, hogy a forgatások szünetében a házi feladatok is elkészüljenek - a gyermeksztárság árnyoldalai. A Harry Potter filmek főszereplői a legújabb bemutató után bevallották: nem csak móka és kacagás az életük.

A Harry Pottert alakító Daniel Radcliff és társai életének egy évtizeden át része a forgatás. Az első filmet ugyanis 2001-ben forgatták, a széria hetedik, egyben utolsó része pedig az eddigi tervek szerint 2010-ben kerül a mozikba.

A Harry Potter és a Főnix rendje című film bemutatója kapcsán a színész elmondta: a legjobban az fáj neki, hogy életében sokkal kevesebb a spontaneitás, mint más, hasonló korú fiatalok életében.

A 17 éves fiú ugyanakkor rajong a színészkedésért és a filmezésért egyaránt.

Radcliff, akinek saját vagyona 20 millió fontra, azaz 7,4 milliárd forintra becsülhető, újabban a színházi munkával is ismerkedik, nemrég ugyanis szerepet kapott Peter Shaffer: Equus című darabjában, amelyben egy lelkileg sérült fiút alakít.

Bár a darabot már többször játszották, mind a mai napig, ha kilép a színház ajtaján az előadás után, lesifotósokkal találkozik.

Már az is eszébe jutott, hogy minden áldott nap ugyanazt a ruhát fogja felvenni, hogy ugyanúgy nézzen ki. Így a fotósok majd nem tudnak különbséget tenni az egyes képek között, és talán felhagynak a folyamatos üldözésével.

Emma Watson, aki a varázslóiskola eminens diákját, Hermione Grangert alakítja a filmben elmondta: számára nagyon nehéz összehangolni az iskolai teendőket, valamint azokat a feladatokat, amelyek a filmezéssel járnak.

Ez utóbbi munka ugyanis a forgatással nem ér véget, ha a film elkészült számtalan interjún, sajtótájékoztatón és más nyilvános szereplésen kell részt vennie.

A hölgy elárulta, hogy továbbra is szerepet vállal a Harry Potter filmekben, ugyanakkor szeretne főiskolára menni.

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:27
×
×
×
×