eur:
395.23
usd:
356.28
bux:
72487.14
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Már forgatnak Etyekwoodban

Megkezdődött az első film, a Hellboy 2 forgatása az etyeki Korda Sándor Filmstúdióban.

Vogel Diana, a létesítmény marketing igazgatója elmondta: a beruházás I. ütemében határidő előtt négy stúdió, valamint a raktár és műhelyközpont készült el. Hozzátette: a 72 millió dolláros költségvetésű film a legdrágább produkció, amit eddig Magyarországon forgattak.

A filmet Guillermo del Toro rendezi, aki legutóbb három Oscar-díjat nyert A faun labirintusa című alkotásával. A mintegy 350 fős nemzetközi stáb, köztük sok magyar szakember, hat hónapig forgat Magyarországon.

A Korda Sándor Filmstúdió összes épülete várhatóan decemberben készül el. A 6.500 négyzetméteren megvalósuló beruházás költsége meghaladja a 90 millió eurót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Elhullottak a Leopard tankok Ukrajnában – Mi lesz így a német harckocsi-legendával?

Elhullottak a Leopard tankok Ukrajnában – Mi lesz így a német harckocsi-legendával?

A minap bejárta a nemzetközi sajtót egy hír, mely szerint az Ukrajnának leszállított Leopard 2-es harckocsik igencsak nagy része elveszett az orosz haderővel folytatott harcok során. Van olyan altípus, ahol a veszteségráta még a 70%-ot is eléri. Mit jelent ez a híres német harcjármű-család jövője kapcsán? Tényleg vége a harckocsik korának?  Netán kiderült most, hogy az egész Leopard-széria valójában egy túlsztárolt acélteknő? Nézzük meg, mi van a számok mögött.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 05:15
×
×
×
×