eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Ünnepeljük a magyar dzsesszt!

A Benczúr Házban rendezik meg csütörtöktől szombatig a Magyar Dzsessz Ünnepét. A koncerteken a jól ismert zenészek mellett az új generáció is képviselteti magát.

Fellép többek között Gonda János, László Attila együttese, a Bontovics Kati Group Friedrich Károllyal, valamint koncertet adnak az Erkel Ferenc Jazz Zeneművészeti Szakközépiskola hallgatói.

Péntek este a Budapest Jazz Orchestrát hallgathatják meg a nézők, valamint a Márkus Tibor Projektet. Szombaton a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem dzsessz tanszakos növendékei adnak koncertet, valamint fellép az Oláh Szabolcs Quartet és a Tóth Viktor Tercett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Ahogy arról nemrég a Portfolio is beszámolt, a csádi elnök, Mahamat Idriss Déby Itnó szombat este érkezett meg Magyarországra, hogy a két ország közötti biztonsági együttműködés véglegesítéséről tárgyaljon. Az elnököt ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Karmelita kolostorban fogadta. A kormányfő hétfőn további kétoldalú megbeszéléseket folytat majd Csád elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×