eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szenzáció: visszatér a 101 éves színésznő

Bár már 101 éves, újra színpadra lép az a színésznő, aki minden bizonnyal utolsó élő tagja a Thomas Hardy által életre hívott egykori színtársulatnak.

A tragikus regényeiről híres angol szerző társulata 1928-ban, Hardy halála után oszlott fel, 2005-ben azonban ismét életre hívták az együttest.

Norrie Woodhall az utoljára bemutatott darabban, az Egy tiszta nőben Lizát, Tess húgát alakította. A szerepre maga Thomas Hardy választotta ki.

A színésznő elmondta, hogy az író a regényhez képest kibővítette a szerepét, és az eredeti szövegen túl számos új mondatot is írt neki.

A színésznő most a neves író költeményeiből fog felolvasni néhányat. 83 évvel azután, hogy játszhatott az író leghíresebb művében.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×