eur:
395.52
usd:
366.56
bux:
74079.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

"Fél szavakból is megértettük egymást"

A szombaton véget ért Monte Carlo-i filmfesztiválon Schell Judit kapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Csak szex és más semmi című vígjátékban nyújtott alakításáért.

Hogyan fogadta a hírt?

Pénteken éjjel tudtam meg. Nagyon örültem, először el sem hittem. Bementem a színházba , és elkezdtem azon gondolkodni, hogy ez csak átverés. Elkezdtem telefonálgatni, hogy valóban így van-e.

Hogyan emlékszik vissza a forgatásra? Mennyire érezte magához közel a szerepet?

Nagyon. Ekkora sikerre nem számítottunk, amikor forgattunk, a munkának mégis különleges hangulata volt, nagyon jól éreztük magunkat. Goda Kriszta személye abszolút biztonságot adott. Bármikor hozzá lehetett fordulni, egy hullámhosszra tudtunk kerülni. Fél szavakból is megértettük egymást.

Milyen előadásokban látható most?

A Nemzeti Színházban a III. Richárdban, a Sárga liliomban, a Boldogtalanokban, a Csongor és Tündében, és a Radnóti színházban is van egy szerepem. Januártól pedig egy újabb filmben is láthatnak a moziba látogatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 15:14
×
×
×
×